Cím: Baglyok

Író:
Bé–S – G. L. Sárkány – Trilox

Jogok: A Harry Potter univerzum szereploi, és minden hozzá kapcsolódó egyéb név J. K. Rowling tulajdona. Minden más a miénk :)

Rating: 14

Státusz: kész 2005. 09.


Megjegyzés:
Mit is mondhatnánk...? :))))

Tartalom: Lucius Malfoy és Perselus Piton levelezése

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Kedves Lucius Malfoy!

Kellemes kötelezettségemnek teszek eleget azzal, hogy mint a Mardekár ház vezetõje beszámolok a szülõknek gyermekeik iskolai elõmenetelérol. Az viszont mélységes sajnálattal tölt el, hogy Draco – bár a képességei minden bizonnyal megvannak – sajnos nem teljesít a maximumon. Pillanatnyilag úgy tûnik, hogy a kitartását, és az eszét nem kivételes tehetségû édesanyjától örökölte. Annál is inkább szomorú ez a számomra, mivel kötelességemnek érzem, hogy pártfogoljam a fiút, akinek az apjával olyan régi és kitörölhetetlen emlékek kötnek össze.

Sajnos azonban, hosszú távon nem tudom leplezni, hogy a fiatalember több idõt tölt a lányok hajkurászásával, mint olvasással, és jelentõsebb eredményeket ér el a folyosói párbajok terén, mint a kötelezõ vizsgáin.

Bizonyára megértesz Lucius, hogy ezeket – mint felelõsségteljes tanár – nem hallgathatom el a szülõk elõl.

Úgy döntöttem, hogy Draco elõmenetelét segítve, magamat és kollégáimat nem kímélve, Dracot pótfeladatok elvégzésére szorítom, amiben kitunõ segítséget fog nyújtani az éltanuló Hermione Granger.

Aggodalomra azonban nincs okod, a Roxfort továbbra sem támogatja a diákok testi fenyítését, és természetesen bármi ilyesmi a tudomásunkra jut – megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Amennyiben Granger kisasszony segítségéért szeretnéd kifejezni a háládat, azt rajtam keresztül megteheted.


Üdvözlettel

Perselus Piton

 


Piton!

Örömmel látom, próbálsz rendes házvezetõ lenni. Vagy annak látszani! Megható, hogy ennyire szíveden viseled Draco sorsát, és követed MINDEN lépést... ( a lányokat biztosan nem a tanórán hajkurássza...).
A folyosói párbajok csak az õ épülését szolgálják. Errõl TE is tudnál mesélni! Minden bizonnyal a sikerei szúrják a szemedet. Ha nem tudnám, hogy gyûlölöd Pottert, azt hihetném, még sajnálod is, amiért a fiam rendre legyûri!

Ha a tudomásomra jut, hogy egy alantas sárvérû tanítgatja a fiamat arra, amire egyébként nincs szüksége, akkor elbeszélgetek VELED, Piton, személyesen!

Draco édesanyja köszöni, de jól van, és éles eszével sem üdvözöl!

Lucius Malfoy


Lucius!


Sajnálattal látom, hogy az elmúlt években sem sikerült a pénzen kívül mást felszedned. A stílusod még mindig hagy csiszolnivalót. Így egyértelmûvé vált, hogy Draco miért kínlódik annyit a dolgozataival.
Valamennyi diákom, valamennyi lépését követem. Házon belül és kívül. Te, aki nem tanítasz – hiszen ez a munka nemcsak önuralmat, hanem kimeríthetetlen tudást is feltételez – ezt nem értheted.

Megidézheted, korábbi összetûzéseinket, de ne feledd, hogy voltak események, ahol én álltam a második helyen és te csak valahol hátul remegtél. Talán Te sem akarnád, hogy ezekrõl meséljek.

Potterrel kár példálózni. A fiad a legnagyobb sajnálatomra, NEM gyûri le.
Az általad "alantas sárvérû"–nek titulált Grangert nem én, hanem Dumbledore javasolta a fiad mellé. Ha problémád van ezzel, azt vele kell megbeszélned. El kell azonban mondanom, hogy Dumbledore nem támogatja a faji diszkriminációt.
(diszkrimináció (lat.) = hátrányos megkülömböztetés)

Néhány hete, amikor Dracot meglátogatta az édesanyja, még csillogtatta briliáns elméjét. Talán többet kéne beszélgetnetek.

Perselus Piton


Piton!


Ha ennyire savanyú a szõlõ, akkor iratkozz be egy "Sikeres varázslók" tanfolyamra, illetve továbbképzésre... amire egyébként is kellene járnod, mivel a tanítási módszereid olyannyira visszavetik fiam szellemi fejlõdését és épülését, hogy rossz nézni! Lassan már olvasni is elfelejt...Kérdem én: mit keresel TE a katedrán, ha akkora önuralomra van ott szükség? TE, aki egy nyomorult kölyköt nem adtál a világnak és az utókornak?! TE, aki egy piszkos kis kém vagy! Vajon Dumbledore akkor is TÉGED tenne meg a bájitalok mesterének, ha minden kis titkoddal tisztában lenne?
( Az más kérdés, hogy Dumbledore messze nem igazgatónak való! Nevetséges...)
Sárvérû Granger–nek ismerem a fajtáját, sõt, TE is, Piton! Amikor a kellemesen eltöltött esték után hátradõltél, lábadnál egy– egy sárvérûvel, vagy félvér boszorkával, vajon akkor is az járt az agyadban, hogy Albus Dumbledore nem kedveli a faji diszkriminációt? Egyébiránt köszönöm, hogy megmagyaráztad, mire mentem volna e nélkül...
Narcissa még mindig jól van, és ismét csak NEM üdvözöl... Én nem beszélgetni szoktam a nõkkel, drága barátom. De ezt te úgysem értheted...


Lucius Malfoy


Lucius!


Nem járok tanfolyamokra, többnyire Én tartok tanfolyamokat. Például bájitalkészítésrõl, amiben Te sohasem jeleskedtél. Ellenben tökélyre fejlesztetted lepedõakrobatikádat, amit viszont (sajnálatodra) a Nagyúr nem sokra értékel. Bár ki tudja, miféle szolgálatokat nyújtottál neki, amíg mi, többiek az életünket tettük kockára.
Tanári állásomat viszont részben annak a minisztériumnak köszönhetem, melyben neked annyi befolyásos ismerõsöd van. Valahogy, ki tudja miért...mégis én tanítom a jövõ varázslóit és nem Te. És bár az elsõ kudarc után beláthattad volna, hogy neked nem érdemes szaporodnod, továbbra is elhullatod magad erre–arra. Gondolom Narcissa nagyon elnézõ lesz majd.
Én viszont nem tûröm, hogy sértõ módon felemlegess olyan dolgokat, amikben az én kezem legalább nem lett véres! Frissítsd fel a memóriád Lucius! Esetleg segíthetek?
Tisztában vagyok vele, hogy Te mit szoktál csinálni a nõkkel. Bízom benne, hogy a fiad más úton jár majd.
Perselus Piton


Piton!
Büszke is lehetsz, hogy ennyit legalább elértél: tanfolyamokat tartasz. Befõzésbõl! Csak gratulálni tudok... Ha már itt tartunk: vajon miért nem tudtál megfõzni akkor egy nõt sem még magadnak? Ám meglehet, neked ilyen alantas dolgokra nincs is szükséged...

Nos, mindegy. A szexuális életed ( avagy annak hiánya ) egyáltalán nem érdekel... Megjegyzem: Narcissát se traktáld ilyenekkel, ha kérhetjük!

A tanítást meghagyom neked, köszönöm, hogy azért gondoltál rám... az én mûfajom valahogy... hogy is fogalmazzak: fontosabb dolgokat tartalmaz? Igen, ez a pontos definíció. Tanítani minden elmebeteg tud. Erre tudnék remekebbnél remekebb példákat felhozni, mégsem teszem.

Nem is rabolom tovább az idõdet, habár ebbõl bizonyára van neked bõven...

Ami Dracot illeti, kérlek, hadd döntsem el ÉN, milyen úton kell, hogy járjon. Mindenesetre biztosan nem bájitaltannal fog foglalkozni a jövõben...
Grangert üdvözlöm. Biztosan kellemes játékszer!

Lucius Malfoy

 


Barátom!


Az a mód, ahogyan megpróbálsz belém kötni, ostoba és pórias. Úgy látszik, a tiszta vérvonal sem jelent garanciát az egyéniség megjelenésére.
Azt, hogy a bájitalkészítés milyen fontos része az életének, azonnal megtapasztalhatod, mihelyt a bájos feleséged tölt neked egy újabb pohár whiskyt. Igyál nyugodtan, neked már semmi sem árt.

Teljesen megértem, hogy fontosabbnak tartod a fiad tanulmányainál a szerencsejátékot és a tõzsdemanipulációt. Fontos is! Hiszen nélküled, esetleg kiegyensúlyozottan folyna a gazdaság. És mivé lenne akkor a világ?
Így, mivel neked nem jut rá idõd... többnyire olyan elmebetegek oktatják a fiadat, akiknek (számodra zavaros) eszméibõl a fiú megtudhatja, hogy kicsoda is az apja. És lásd be, ennél fontosabb nincs a világon!
A játékszereimre ne legyen gondod! Ellenben ha finnyás vagy a társaságra jobb, ha érdeklõdsz az "ártatlan" barátnõidnél, hogy ki járt náluk korábban. Valahol csak tanulták azt a sok jót, amiben részed van.

Perselus Piton


Piton!

Meghatódom, mennyire kiütközik az üldözési mániád... belédkötni? Ugyan, drága barátom! Miért? Veled vitatkozni? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Nem vagy ellenfél, Piton!

Ártatlan és kellemes barátnõim okán ne fájjon a fejed, és ha igényed lenne rájuk, tudod, hol találod õket. Habár úgy hiszem, a te játékszered sem kevésbé kellemetlen. Kár, hogy a vére olyan... piszkos!

Jut eszembe, Piton: Draco hazahozott múltkor valamit, amit állítólag te adtál neki. Remélem, érdeklõdésed a fiatal fiúk felé nem terjed ki! Ha mégis, az ÉN fiamat kíméld meg a piszkos fantáziádtól, és NE adj neki mindenféle löttyöt, amirõl hadd ne tudjam, hogy mi is voltaképp.., bizonyára nagyon unatkoztál, amikor összekeverted...

Ja, és ajánlom, végy egy új sampont: a régi már nem hat, úgy láttam minap...

Szívélyes üdvözlet: Lucius Malfoy

 


Malfoy!

A Te ellenfelednek lenni, akár vitában akár bármi másban inkább sértõ, mint megalázó. Felszínes civódásaidat hagyd meg a ribancaidnak. Õk egyenrangú partnereid lesznek!
Talán emlékszel, a kis vöröshajú aranyvérû szukára, akivel a napokban találkoztál. A sötét folt a bal vállán az én névjegyem. Remélem, eleget cirógattad.

A házimanók érdekes dolgokról suttognak egymás között. Vannak házak, ahol különös dolgok történnek. De errõl bizonyára Te nem tudsz. Mert amennyiben tudnál (feltéve, de meg nem engedve) minden bizonnyal értesítenéd az aurorokat. És ettõl feltehetõleg az sem tántorítana el, hogy a módszereik elég ... hm... sajátosak. Én találkoztam már olyannal, aki túlélte.

Jut eszembe! nem akarsz mesélni, milyen volt a koszt az Azkabanban? Hogyan tudtad nélkülözni a napi betevõdet? Vagy volt, aki segített rajtad?

A fiad betegségeit, amiket a szedett–vedett barátnõitõl szerez – igyekszem legjobb tudásom szerint kúrálni. Sajnos az apja vérét nem tudom kihajtani belõle. A tisztító bájitalokat viszont szednie kell! Vagy nem, ha nem akarod. És akkor idõvel magától is leszárad.

A samponom, amit magam készítek, továbbra is kitûnõ minõségû. Ám amennyiben a sárga hajfesték, (amivel olyan hatékonyan tünteted el az õsz hajszálaidat) már fogyóban lenne... szívesen állok a rendelkezésedre, egy újabb adaggal.

Perselus Piton

 


Piton!

Nekem legalább vannak pártnereim, amit te nemigen mondhatsz el magadról... ugyan, ki akarna szóba állni veled?
Ugye érted...
A vörös hölgy használt árucikk volt, így természetesen nem próbáltam fel.

Házimanóügyben igencsak gratulálok, ha nekik hiszel, és nem a józan ítélõképességednek. Számtalanszor voltál nálunk... tudod, amikor leplezetlenül bámultad a nejemet. Igen, az a szõke nõ, magas, vékony, nos, Piton, Õ a nejem! Az enyém. Ha esetleg tapasztaltál volna valamit szerény kúriámban, biztosra veszem, jelezted volna... tehát vádaskodásod alaptalan és nevetséges. Csak magadat járatod le.

Azkabant egyszer neked is ki kell próbálnod! Segíthetek ez ügyben!

Draco fiam vére pure. Tiszta, mint a legtisztább gyémánt. Lepzeletlen irigységed irányába kimondottan mulattat... sõt: irányomba is, mert TE, ha akarnál, sem tudnál aranyvérû utódra szert tenni. Egyébiránt néhány fattyadat a Nagyúr megölte minap... épp szemtanúja voltam az esetnek. Mind olyan szánalmas görcs volt, mint te...

Egyszer összeülhetünk õsz hajszálakat számolni! Lehet, hogy ebben te lennél a nyertes... de csak ebben.

Lucius Malfoy

 


Lucius!

Ne feszítsd tovább a húrt! A nemi életem csak rám tartozik és arra, akivel megosztom. Bár számodra központi kérdés a falloszod ÁLLapota, az én éltemben vannak más örömök is. Kifinomult emberek számára kitalált szórakozások, amelynek a vége nem az okádás. Vésd az eszedbe: ahol én járok, ott neked semmi keresnivalód!
Bár Narcissa tagadhatatlanul vonzó és érzékeny (ami rólad nem mondható el), sohasem aláznám meg magam azzal, hogy más asszonya után érdeklõdjem. A tiéd. Légy vele boldog!

A kétes ügyeidet, ugyan mások elõtt jól titkolod, de ne adj okot arra, hogy akár Dumbledore–nak, akár Cornelius–nak számot kelljen adnom rólad. Vajon te is belekapirgáltad kínodban a neved, az Azkaban valamelyik téglájába? Folytathatnád a vésést, hogy legalább ott, nyomot hagyj magad után.

A fiad vére csak annyira tiszta, mint a legtöbbünké. Már amennyiben tudni lehet, hogy ki–kinek a gyereke.
A fattyakról még annyit. Ha végük van, jól van. Nem hinném, hogy közöm lenne hozzájuk. Én ugyanis, ellentétben veled, körültekintõ és alapos vagyok. Nincs gyerekem, mert nem akarom, hogy legyen. Aki mást állít: hazudik.

A napokban feltûnt nekem, hogy Draco állvonala annyira emlékeztet valakire. Ha eszembe jut ki volt az, feltétlen megírom.

Üdvözlettel
PitonPiton!

Valóban azt hiszed, érdekel bármily részlet is az életedbõl? Minden, amit eddig közöltem, megállapításként szerepelt a repertoáromban...
A nemi életed ( a mid?! ) maradjon csak a tiéd... egyedül... néha én is szoktam... egyedül, de azért az nem az igazi...
Caramel és Dumbledore szimata csalhatatlan: tehát nálam sem találtak semmit, még ha akartak volna sem... de eljöhetsz egyszer egy házkutatásra–ravasz róka vagy, Piton, sõt, néhanapján még szórakoztatsz is...
Draco állának vonala emlékeztethet egy ismerõsödére: az ENYÉMRE! Drága barátom: már ezt sem látod tisztán? Tudod, igazad lehet: ezek a fránya családi kapcsolatok... ezeken te úgysem tudsz kiigazodni...
A propos: család= az emberi társadalom alapegysége; família, rendszertani egység, melybe nemzetségeket sorolunk. Szülõk és ivadékaik együttélése.
Fontosnak tartom, hogy tudd ezt, mivel neked ilyen nincs ( tán nem is volt ) és kevés esélyt látok arra, hogy lesz...
Egy teljesen más ügy: ha nem tévedek, téged láttalak múltkor a Mungóban. Piton, szeretetteljes dolog a barátaidat látogatni, pontosabban ezt az egyetlen barátot. Gilderoy Lockhart bizonyára neked is adott dedikált fotót...

Meleg baráti üdv: Lucius Malfoy

 


Rohadj meg Malfoy!

A Mungóban azért láthattál, mert gyakorta meghívnak konzultálni egy–egy rendkívül nehéz esetben. De ha jól sejtem, Te nem ez ügyben jártál ott. Hát nem tanulsz semmit? A Roxfortban még tõlem szerezted be a szégyenletes nyavalyáidra a bájitalokat, és az ostoba barátnõidet is én segítettem ki, ha bajba keverted õket... vajon most melyik gyógyítót fizeted le a hallgatásáért?

Valóban nagyszerû dolog, ha az embernek van egy szép, szeretõ családja... egy másik városban – mondják a bölcsek.
Te is jobban tennéd, ha távolmaradnál a sajátodtól. Talán úgy, egy kis boldogság is jutna nekik.
Ha a családi élet az amit Te csinálsz Narcissával és a fiaddal, akkor Én köszönöm, abból nem kérek!
Csak egy felkapaszkodott ficsúr vagy, aki felhasználta a felesége vagyonát a saját boldogulására!

Ha Narcissa nem kért volna rá, hogy foglalkozzam a fiaddal, tõlem akár a Griffendélbe is kerülhetett volna! A feleségednek köszönheted, hogy támogatom az ostoba kölyködet, úgyhogy húzd meg magad és hallgass, vagy a börönben fogsz elrohadni!
Az én hallgatásomnak is megvan az ára. Jobb lenne, ha tiszteletteljesebb hangot ütnél meg, mert esetleg felmérgesítesz, és valami ostobaságot mondok... Talán emlékszel még, ahogy Dumbledore kérdezi..."Van valami, amit el akarsz mondani"...és én minden nap találkozom vele...

Piton

 

Piton!

Láthatod, új lappal kezdtem ma, jobban tennéd, ha te is ilyen lépésen gondolkoznál... a Mungó–beli kis "ügyed" roppant megható... ha nem ismernélek, mint a tenyeremet (a rendkívül csinos tenyeremet), azt hihetném, te félrevezetsz engem, Piton! De ilyesmit nem is feltételezek... mindenesetre nyugtass meg: Lockhart még sokáig bent marad, ugye!?

Mondd csak, nem unod még, hogy minden leveledben felemlegeted a barátnõimet? Ez már– már az irigység egy apró lángja lehet... nem tudsz elszakadni e témától. Miért fáj az neked, Piton, hogy engem mindenki akar, téged meg senki? Megszokhattad volna már a magányt!

Ha jobban beletúrnál a családi költségvetésembe, láthatnád, hogy én sokkal gazdagabb voltam már a házasságkötésünk elõtt is, mint Narcissa. Egyébként vigyázz az asszonnyal, hajlamos mindenféle ingyenélõ, undorító egyénre ráakaszkodni... remélem, téged megkímélt!

Draco–t a süveg nem helyezte volna az aranyoroszlánba – ezt magad is tudod.

Ócska fenyegetésed nem rémít meg, hisz Dumbledore–ral jómagam állandó levélváltásban vagyunk. Hidd el, többet tudok Roxfort–ról, mint te... kedves professzor...

Szívélyes üdv: Lucius Malfoy

 


Lucius!

Ugyan nem értem miért érdekel ennyire a hülye Lockhart ápolása, ami nem tartozik rám, de tudomásom szerint nincs jól. Utoljára annyit javult, hogy már tudott folyóírással írni. Miért is érdekel ez téged?

Nem érdekelnek a nõügyeid! Tisztában vagyok vele, hogy próbálsz rájönni, hogy vajon nekem kivel van kapcsolatom... de csak annyit mondhatok: Van. Vele. És a maradék idõmben élvezem a magányt, mert a legjobb társaságban vagyok!

A családi költségvetésed pontosan ugyanúgy nem érdekel, mint ahogy az sem, hogy hogyan jutottál ki az Azkabanból. Mert valahogy kijöttél... Bizonyára valaki közbenjárt.

Igen, Dracot valóban a süveg osztotta a Mardekárba. A süveg meg egész évben Dumbledore szobájában. Dumbledore pedig nincs mindig ott. Errõl ennyit.
Dumbledore nem levelezik. Ha igen, maximum cukorkát rendel. Gondolom, errõl folyik köztetek az eszmecsere.


Üdvözlettel
Perselus Piton

 

Kedves barátom, Piton!

Minap épp azon vitáztunk Narcissával, hu nejemmel, mi lenne a fiad neve, ha lenne. HA. Namármost, oda lyukadtunk ki, hogy ilyen névvel nehezen lehetne normálisan hangzó utótagok választani hozzá. Már megértem terméketlenséged okát...

Lockhart miatt csupán azért aggódom, nehogy Dumbledore–nak, akinek mindig megesik mindenkin a szíve, te vagy rá a legjobb példa – eszébe jusson újra felvenni a Roxfort–ba, tanárnak. "Tanárnak", akartam írni...

Ha Azkanban ily mértékben izgat (habár engem más szokott izgatni...ha érted, mire célzok...), akkor menj el, látogasd meg azt a helyet. Hidd el, csókokkal fognak várni!

Dumbledore levelezik. Maximum nem veled...

Lucius Malfoy

 


Kedves Lucius!

Bokros teendõim mellett, sajnálatosan csak most jutottam el addig, hogy az apróságokra is szakítsak idot. De most válaszolok a leveledre.

Bár a görög és latin mûveltségem lehetõvé tenné, hogy szabadon válogassak a szebbnél szebb nevekben, de olyan egyszerût, mint amit Ti találtatok, lehet, hogy nem választanék. Sárkány? Egy lábatlan sárkány, akiben nincs tûz. Ahhoz, meg hogy kígyó legyen, nincs benne elég... hm... méreg.
És ha belegondolok, hogy a Te nevedet már egy szamár is viselte. Mennyivel többet tanult O a kalandjai során, mint amennyit te valaha is felszedhetsz magadra. De hagyjuk a latint, tudom neked nem erõsséged, és nem akarlak zavarba hozni.

A minap hallottam, hogy valóban új tanárt keresnek. Valaki olyat, aki a volt halálfalók gyerekeit venné kezelésbe, és helyes útra terelné a téveszméiket. Mivel az aurorok nem kerülhetnek kapcsolatba kiskorúakkal. És mivel a törvények tiltják a Veritaszerum gyermekeken való használatát. Ezt ugyan én magam nem értem, mi okból nem engedik, de gondoltam szólok. Bár Te ezt Dumbledore leveleibõl bizonyára már tudod.

Üdvözlettel
Perselus Piton

 


Drága barátom!

Te mindig meg tudsz nevettetni! Valóban! Nagyon jókat derülök a leveleiden, majd begyújtok velük a kandallóba... Még, hogy te és a sárkányok? Neked valóban egyszerû névnek tûnhet Draco fiam neve–mivel nem, ismered a körülményeket, amiért kapta.
Drága barátom, csak ezt tudom ismételgetni, mert annyira a szívemhez nõttél... a kalandok találják meg az embert, nem õ maga keresi azokat, de te errõl vajmi keveset tudhatsz, ezért elnézem neked eme hiányosságot és nyelvbotlást...
Természetesen tudok a megüresedett helyrõl a becses tanári karban, de ha jól értesült vagyok, még egy tanárra szükség lesz majd... nem értelek, Piton: ha magad is tudod, hogy törvénybe ütközõt cselekszel, miért teszed azt meg? Aztán fennhangon szajkózod, hogy "Ezt ugyan én magam nem értem, mi okból nem engedik, ".

Potter igencsak sértésnek vette, hogy Veritaserummal akartad kiszedni belõle, mi van a kiscsaj bugyijában, azaz ki vette el azt, ami ott volt...
Piton. Ezt az információt finomabb módszerekkel is meg tudtad volna szerezni.

Néha elefánt tudsz lenni a porcelánboltban...

A propos: bolt. Ha a Czikornyai és Patzában jársz, kérlek, hozd már el onnan a Draco–nak rendelt könyveket!

Köszönettel: Lucius Malfoy

 


Kedves Lucius!

Felhívnám a figyelmedet, arra az apróságra, hogy bár lehet, hogy benned nem ragadt meg az információ, de a Czikornyai és Patzából is házhoz rendelheted a szükséges könyveket. Természetesen lehetséges, hogy azért nem tudsz róla, mert nem szoktál könyveket vásárolni. Minek is porosodnának nálad, hisz úgysem olvasod oket.

A módszereim mindig finomak és a helyzetnek megfelelõek. Potter pedig egy undok kis bajkeverõ. Megérdemelte, amit kapott. Gusztustalan, hogy valaki ilyen fiatalon ennyire öntelt és arrogáns legyen. Te magad is, hány évet vártál, míg tökélyre fejlesztetted.
Ahogy Potter a lányokkal halad... hamarosan együtt járhattok (hármasban, Dracoval) a Mungóba kezelésre. Már amennyiben a múltkori eset után, kapsz engedélyt a belépésre. Tudod, amikor kilógó pöccsel rohangásztál, hogy "nõt akarok, nõt akarok" és majdnem meghágtad a vaságyat. Nem kellett volna a teljes adag Viagrát bevenned. Ezt még egy ostoba elsõéves is tudja itt a Roxfortban. Leszámítva persze Pottert.

Üdvözlettel

Perselus Piton

 

Piton!

Örülök, hogy tájékoztatsz errõl a házhozszállításról... azt hiszem, kirúgom Mancikát, és felveszlek helyette titkárnõnek. Akarom írni titkárnak. Azért annyira nõies mégsem vagy... Viszont Draco könyveit Roxfort–ba kellene vinni, ezért kértelek meg TÉGED! Oda nem szállítanak "házhoz". Úgyis a fél életedet a szerelmeseid, a könyvek társaságában töltöd, és tisztában vagyok vele, mennyire odavagy a Czikornyai és Patzáért, fõleg, amióta kebelbarátod, Lockhart egyszer ott dedikált. Neked is dedikált, remélem! Egyébiránt lelkesen körbevezetlek egyszer majd a könyvtárszobámban. És az is meghat, mennyire a szíveden viseled, veszek–é könyveket, vagy sem... Igazán oktathatnál néha engem is. Minden vágyam, hogy olyan legyek, mint te. De TE csak Narcissát szeretnéd oktatni, hadd ne írjam le, mire... mellesleg, az asszony már megkapta a legjobb oktatást a mestertõl... Semmi újat nem nyújtanál neki...

Potterrel csak keményen, Piton! Megérdemli! De legalább a szüzességét hadd veszejtse el, legalább õ hadd! Ha te még nem is...

A Mungó–beli történeten jót mulattam: Piton, neked írónak kellene menned! Ekkora fantáziát! a Viagra egy ócska mugli szer. Te bizonyára ismered, bár használni esetleg csak a saját szórakoztatásodra használod néhanapján... Jómagam semmi pénzért nem nyúlnék mugli cucchoz. Ami mugli, az közönséges és használhatatlan. Ezt is megtanulhattad volna már! Mire mentél az elektromos borotvával is? egyszer kipróbáltad, és az óta sem nõtt ki a szakállad... / mégis noise lennél?! /

Baráti üdv: Lucius Malfoy

 

Luciusom!

Vagy a körülményekre tekintettel szólítsalak úgy, hogy drága Luciám?


A szõrtelenítõ fõzetet szabadalmaztattam, szépen jövedelmez mifelénk és a mugliknál egyaránt.

Úgyhogy az anyagi helyzetem miatt továbbra sem kell aggódnod! Tudod, félvér lévén, én már régen megtanultam, hogy a muglik technikai tudása nem lebecsülendõ. Én mindkét világban otthon vagyok, míg Te lassan már egyikben sem.


Valóban nem Viagra–túladagolás okozta a legutóbbi kis balesetedet? Hogy többé–kevésbé kvibli valaki, és ezt évtizedeken át ügyesen titkolja, mint Te, azt megértem. De hogy azért jársz titokban kezelésre a St. Mungóba, mert egy...khm... helytelenül alkalmazott merevítõ varázslat következtében "eltûnt" az intim testrészed és fogalmad sincs, hogyan kell visszanöveszteni... Ah, és most már értem a célozgatást a Sikeres Varázslatok tanfolyammal kapcsolatban. Mintha Frics említette volna, hogy látott arrafelé settenkedni, csak nem értette, mit keresel ott. Ugye Te sem akarod, hogy mindez nyilvánosságra kerüljön, esetleg Luna Lovegood édesapja leközölje? Pedig már magam elõtt látom a szalagcímet: "Lucius Malfoy levarázsolta a saját farkát".


Most az egyszer, utoljára segítek. Csakis és kizárólag bájos és intelligens feleséged jó híre érdekében teszem, amit teszek, aki nálad továbbra is jobbat érdemel. Csak szorgalmasan kortyolgasd tovább, amit a múlt héten küldtem, és egy hónap múlva visszanõ. Vagy nem... Nem várható el tõled, hogy megértsd, miért kell a kockázatok és mellékhatások tekintetében tájékozottnak lenned. A Sötét Nagyúr után Te vagy a második, akit ilyen problémával kezelek. Majd tájékoztass, hogy bevált–e a készítmény. Ezzel is hozzájárulhatsz üzleti vállalkozásom sikeréhez.


Ha eredményes a kezelés, esetleg a Te ajánlásoddal hozom forgalomba az új szert. Pl. "Ettõl még Lucius Malfoy farka is újra kinõtt!" Persze, mint legkedvesebb páciensem, más reklámszöveget is ajánlhatsz. Amennyiben elnyeri a tetszésemet, nem fogom sajnálni tõled a 2 %–t!

Piton

 

Piton – a farkas!

Barátom.

Ez már felettébb gyanús, amit mûvelsz a hímtagommal. Ennyi idõt, energiát rá pazarolni... ilyen törõdést még egy nõtõl sem kaptam. Egyszóval: megtisztelsz, Piton!
Meg–tisz–telsz!
Habár a történeted egyre színesebb és szórakoztatóbb lesz, mindenesetre kezdek aggódni érted...
Menj el egy lélekbúvárhoz.
Vagy legyél Luna Lovegood szeretõje. Egyik jobb megoldás, mint a másik;))
Szalagcím: Piton és a farkak.
Szívmelengetõ... már az is eszembe jutott, nem vonzódsz–e inkább a férfinéphez!! Tehát nem azokhoz, akik olyanok mint te...hanem FÉRFIAKRÓL beszélek.

Gondolkozz el ezen... nem szégyen, habár akkor hozzá ne merj érni Draco–hoz, ha felismerésre jutsz ez ügyben!!


Lucius Malfoy – a FÉRFI

 

Barátom, Tesztoszteron!

Én akartam javasolni NEKED, hogy látogass meg egy agyturkászt. Mert az, amennyire nem tudsz elszakadni a szex–témától, már klinikai eset! Fogadd el, hogy öregszel és egyre több munkádba kerül a jó teljesítmény megõrzése.

Hidd el a minõség sokkal fontosabb a mennyiségnél! Az apró méreteden se aggódj! Amin már a nyújtó varázslatok sem segítenek – lévén, hogy ugyanazt a mennyiséget tudják csak nyújtani. Hosszabb de vékonyabbra – azon a jó technika sokat javíthat.

Luna Lovegood–õt jó hogy említed, mert tényleg beszélnem kéne az apjával.

A tanárok és a diákok között tiltott a testi kapcsolat. Bizonyára magad is emlékszel a közted és McGalagony közötti liesonra, amibõl az a csúnya botrány keveredett.

Már fiatal korodba is nagyon heves voltál. De, hogy McGalagony... nem értettelek akkor sem. Most sem értem a fura ízlésedet. Fenntartani egy ilyen kapcsolatot ennyi éven át. Nincs benned semmi jóérzés? Semmi ízlés? Ne is tagadd a dolgot! Maga Minerva sírta el nekem valamely nap, hogy milyen vad voltál és most ülni sem tud. Mennyi munkámba került a bájital, hogy segítsek rajta!

Ilyen lenne egy FÉRFI?

Kétlem.

Narcissa itt felejtett valamit, amit kért. Szólj neki.

Üdvözlettel
Perselus

 

Bagoly mondja verébnek, Piton!

Mivel kettõnk közül TE vagy kielégítetlen, mint egy ábrándos kamaszfiú, nevetséges állapot, ezért kérlek, a saját érdekedben, NE hozd fel újra a szexet és a nõket, mert a végén még kellemetlen helyzetbe hozod magad! Nálad sem minõségrõl, sem mennyiségrõl nem beszélhetünk, hisz a nulla, az akárhonnan is nézem, nem mennyiség.

Tudod, Piton, ajánlom, szedj gombát! Hisz mindegyik ehetõ, van amelyik többször, és van, amelyik csak egyszer...

Azt kívánom neked, tiszta szívbõl, hogy egyszer egy kannibállánnyal franciázz...!

McGalagony nyilván Dumbledore miatt borult ki, s nem miattam. Tudtommal nem szereti a szõkéket, és engem azzal rázott le, hogy egy feketére fáj a foga! Szóval, ha a TE válladon sírta ki magát, az nem lehet véletlen... És Dumbledore már öreg...

Kétlem, hogy Luna Lovegood és közted lehetne bármikor is testi kapcsolat, lévén ahhoz TEST kell, Piton. Test.
Nem valami formátlan görcsös szánalmasság...

Narcissa nálad hagyta a mérget, amit Bella küldetett neked, nincs rá szüksége, de te kipróbálhatod magadon. Ha beválik, Bella is használni fogja, persze nem rajtad... addigra neked már nem lesz ilyenre szükséged...

Üdvözlet: Lucius Malfoy – a FÉRFI

 


Ennyi év hallgatás után, nem akarok tovább titkolózni.
Mindig is lenyugözött a szemed és a csodálatos tested varázsa!
Intellektuális fölényeddel a sárba tiportad a lekemet és most könyörögve kérlek... beszélj még hozzám!
Ne dobj el magadtól!
Rajtad kívül nincs senkim, aki megértené a magányomat, és aki olyan gyönyörben részesítene, mint Te!
A férjem nem jelenthet akadályt...
N.

Lucius!

Bocsánat, hogy csak erre a sajtcédulára tudok írni, ez van itt a jegyzeteknek.

Mit akartál mondani? Szó volt valamirõl...

Ja! Mintha már korábban említettem volna, hogy a "rendszeres" csupán azt jelenti, hogy két alkalom között közel egyenlõ idõ telik el. Nálad ez félóra, nálam 1 nap. Kinek milyen heves a vérmérséklete. Én inkább megfontoltnak tartom magam.


Most például megfontolom, hogy elküldjelek-e a kurva anyádba.
Elküldelek.
Anyádba!!!!!
Ne írjál többet te vadbarom, mert nem fogom elolvasni!
Egy gyíkfejû tetüláda vagy, aki a mosolyával ijesztgeti a gyerekeket a farkával meg a nõket! Vagy fordítva.
Bah!!!

Kedves Luciusom!
Most, hogy jobb kedvre derültem...
Beszéljünk valami másról. Édesanyád hogy van?

Üdvözlettel
Perselus


My friend!
Relax!
Ha nem akarsz agyvérzést, vagy más mugli betegséget kapni! Amit a Mungóban kezelni sem tudnak!! Mi lenne Veled egy mugli egészségcentrumban?
Kis cetlid érdekes volt, de a kézírás teljesen ismeretlen... Ezzel az N–nel nem volt dolgom. Neked is csak elvétve, úgy látom... Szerencsére Narcissa nem írt már vagy... hát, amióta ismerem – ha mégis Nálad lopná a napot, egészségére, de ha átadsz neki valami nyavalyát, te is fogod kikezelni!
Édesanyám köszöni, rosszul van. Már két éve Veled él. Add át neki üdvözletemet!

Lucius Malfoy

 

 

Lucius!

Nagy ég! Ez az anyád lenne? Ha tudom... nem rajta kísérletezek a mérgeimmel. Itt koldult a kastély bejáratánál. Jelenleg a seprûtárolóban lakik. Majd megüzenem neki, hogy üdvözlöd. Bár nem tudom, az orrát még visszabûvöltem valahogy de, hogy hogy hall–e még, amióta a füle leszáradt... Légy jó fiú! Már mondtam, hogy látogasd meg anyádat!

Üdvözlettel
Piton

 


Látod Piton, teljesen összezavarsz!
Anyámat nem látogatom. Nem átallott összeállni veled, hát vállalja a következményeket! Az, hogy így bánsz egy hölggyel, teljesen rád vall.
Ajánlom, ne legyen semmi baja, mert rádszabadítom Grangert!
Azt ne akard.
Rettenetes.
Lucius Malfoy


Luciusom!

Õszintén sajnálom, hogy a kezelés eredménytelen! Narcissa elárulta, hogy nem mûködik, ami kinõtt. Hiába, a gyík farka is visszanõ, mégsem olyan, mint a régi. Draco még derekasan helyt áll – védi a kvibli apját, mint tudod – de Narcissa elzokogta a vállamon, hogy a továbbiakban inkább rám bízza jobb sorsra érdemes fia nevelését, mintsem "arra az elszegényedett... szexõrült... impotens... kviblire..." (Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy Fricsre vagy Rád gondolt. Ahogy Draco arcélét vizsgálom, többé már semmi kétségem, ki az apja...)

Mis Granger és Mis Lovegood kitûnõ munkatársam, csak a legnagyobb tisztelettel beszélhetek mindkettõjükrõl. Akárcsak McGalagony professzorról, akinek töretlen bizalmában sohasem kételkedtem. Dumbledore gratulál, amiért kiverekedted magad az Azkabanból. Reméli, új elhelyezésedet is méltányolni fogod. Umbridge professzor pedig garantálta, hogy gondoskodik életfogytig tartó gyógykezelésedrõl a St. Mungoban. Megígérte, hogy gyakran meglátogat. Ahogy ismerem, tartja a szavát.

Baráti üdvözlettel:
Prof. Perselus Piton

Fiúi tisztelettel:
Draco Malfoy

Dögölj meg, te állat, többé a nevedet sem viselem:
Narcissa Black–Piton

továbbá: Hermione Granger & Luna Lovegood és McGalagony professzor

 


Piton!


Tiszteletre méltó hölgykoszorú, de a fiamat kihagyhatod mindenbõl.
Elmesélte, milyenek nálad a büntetõfeladatok... Ha még egy ujjnyomot találok Draco fenekén, (ordítva mutatta meg nekem, mennyire belilult...) számíts arra, hogy az az ujjad le lesz vágva. És még valami biztos.
Narcissa rég nem beszámítható, kiváló példája ennek az, hogy veled kokettál. Habár gyógykezelésre küldtem, látom, hajtja a vére, és egyik férfitól megy a másikig. Vigyázz vele, még elkapsz valamit tõle, vagy õ tõled? Na, ezt majd megbeszélitek.
Na, de Minerva?
Biztos adtál neki valamit bõrlöttyedés ellen... Mondd csak, Piton! Nincs benned egy cseppnyi tisztelet sem?!
A propos! Nem keresett fel egy régi ismerõsöd véletlenül a napokban?
Annyira szeret, hogy meg akar majd csókolni! Ne is tiltakozz majd, élvezni fogod... kedves barátod, Black már vár. Varrt neked egy új függönyt!

Üdv: Lucius

 


Kedves egykori gazdám, Lucius Malfoy!

A Mester nagyon elfoglalt, a továbbiakban sajnos nem áll módjában a St. Mungo ápoltjai rendelkezésére állni. Õszintén sajnálja, hogy legkedvesebb barátjával sem kivételezhet. Ezért döntött úgy, hogy régi kedves ismerõsét, engem bíz meg azzal a megtisztelõ feladattal, hogy válaszoljak helyette.

Sem Draco, sem Narcissa miatt nem kell aggódnia többé, köszönik szépen, mindketten kitûnõ egészségnek örvendenek. Narcissa vonzóbb és üdébb, mint valaha, valósággal kivirágzott. A Mester még az emlékeiket is kipucolta, így az Ön zaklatásait is csak úgy élik meg, mint egy lidérces álmot.

Lucius gazda képzelgései Sirius Blackrõl természetesek. Az ápoltak gyakran ot vélik látni, ha közeleg a vég – így Önnek sincs miért aggódnia. Odaát nem lesz semmi gondja! Tudtommal még senki sem jött vissza reklamálni. Ha hátralévõ napjaiban megküldené a Mester számára az Azkaban–beli élményeit, vagy a Mungo–ban titokban vezetett naplóját, nagy szolgálatot tenne a tudománynak, amely mellett a Mester elkötelezte magát.

Fel a fejjel, kedves volt gazdám! Harry Potter ugyancsak szívélyes üdvözletét küldi.


Dobby,
a szabad és független házimanó,
Piton professzor hûséges szolgálatában

P. S. A függönyt köszönöm és örülök, hogy a kézimunkázás jó hatással van egykori gazdám idegeire. Igen hasznos holmi. Kedves Édesanyja vackában a helye. Máris viszem a seprûtárolóba.

 

 

(Átmenetileg vége...)